Здравейте,
кои са 1001 БИРИ ЕООД и с какво можем да направим Вашия ден по-добър и усмихнат?
През 2013 година, нашият екип създаде първия си фирмен магазин - един от първите в България, специализиран в продажбата на Крафт Бира – “ВАНКАРО”. Можете да го откриете лесно, защото се намира само на метри от символите на София – Храм-паметника Св. Александър Невски и Софийската Опера – на бул. Александър Дондуков 31.
Ние предоставихме на почитателите на бирата някои истински шедьоври, напълно непознати за времето си и за първи път представени на нашия пазар именно от нас.
С годините, асортиментът ни от вносни крафт бири не спира да расте. С отварянето на втория ни фирмен магазин„1001 BEERS“, намиращ се на ул. Проф. Фритьоф Нансен 25Б, отново до емблематично място за града ни – Националният Дворец на Културата/НДК/, предлаганите бирени изкушения, подаръчни комплекти и чаши надхвърлиха 1001!
Защо го правим? – Заради страстта ни към тази вековна традиция, заради изкуството и уменията на пивоварите от повече от 20 страни, с които сме в постоянна комуникация, предлагайки продукция, която в повечето случаи може да бъде открита само при нас.
Нашите клиенти? – Вероятно всеки от Вас, случайно или не, е опитвал от нашите специални крафт бири. Ние работим с множество ХОРЕКА обекти, зареждаме някои от популярните Крафт Бира Барове, специализирани заведения и магазини за продажба на бира.
Ние влагаме най-голямото си старание и познания в това, да намерим и да откликнем на всяко Ваше желание за специална бира, която трудно може да бъде открита на родния пазар, за да може да получите не просто стока, а бутилка пълна със страст и история!
Наш партньор по оползотворяване на отпадъците е ЕкоБулпак.
Бъдете отговорни и не шофирайте, ако сте консумирали алкохол!

Контакт: web-site: 1001beers.bg; e-mail: info@1001beers.bg; monte_belo_1993@abv.bg; тел. 0878 440659 - Собственик, град София, бул. „Александър Дондуков“ №31, магазин „Ванкаро“. гр. София, ул. "Професор Фритьоф Нансен" 25-Б, тел. 0877 351001, Магазин "1001 БИРИ".